Serie 1 – Horsens Freja vs aarhus 1900

Skrevet af ALV d. 13. april 2018

Horsens Freja – Aarhus 1900, 13. April 2018

Efter sidste weekends flotte 1-4 sejr på Fredensvang over AGF, skulle vi fredag aften ud og jagte endnu en sejr mod et Aarhus hold.
Vi har glædet os til at spille på vores vante kampbane med lidt flere på lægterne og en lidt højere stemning. Vejret gav os perfekt fodboldvejr, men banen var desværre noget medtaget fra en hård vinter. Poleret fodbold blev det ikke til fredag aften – og det blev da også dødboldene, der var kampafgørende.

Vi starter meget dårligt og spiller en forfærdelig 1. halvleg. Vores spil fungerer slet ikke på den dårlige bane, hvilket klart kommer ud til Aarhus 1900’s fordel. De er nogle store gutter, der kæmper røven ud af bukserne for at følge med os, og det gør de rigtig godt. De er farlige på dødbolde og det viser sig da også, da de kommer foran på et hjørnespark, som vi slet ikke får clearet. Nede med 0-1 i pausen, og med svære betingelser.
Der er ingen tvivl om, at vi er et bedre fodboldhold, og havde banen været plan, så vi kunne spille vores eget spil, så tror jeg, at resultatet ville have set anderledes ud. Men sådan er det, og vi må omstille os i 2. halvleg. Derfor bliver der justeret på taktikken og vi begynder at sparke lidt længere bolde, frem til vores angribere og vi får sat kanterne fint i scene – specielt Ashvin på venstrekanten kommer frem til flere gode dybdeløb og ender da også med at lave tre assists. Vi får scoret på en dødbold og Guldborg får sat et mål ind for anden kamp i træk efter et par fine træk i højre siden og pludselig står den 2-1 til os med 5 minutter igen. Det skulle dog vise sig at blive kortvarigt, da vi tøver lidt på endnu en dødbold fra Aarhus 1900, som ugeneret kan ligge bolden ind bag Bugtrup i målet.
Til sidst får vi endnu en dødbold i venstre side, som Ashvin slår ind over og lidt heldigt, for os, får de den sendt i eget net til slutresultatet 3-2, kort inde i overtiden.
En forskrækkelse, vi ikke havde behøvet, men vi fik heldigvis afværget katastrofen med et par taktisk dygtige justeringer fra sidelinjen og en fight i 2. halvleg.

Næste weekend skal vi spille mod Braband, hvor vi håber, at vi kan tage alle point med hjem til Horsens