Serie 1 herrer – ifsk vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 18. juni 2019

Endelig gik marginalerne vores vej

En af de mere dramatiske afslutninger på en fodboldkamp endte med en fortjent sejr på 3-2 i IFSK på mål af Daniel Vadum på hovedstød efter hjørnespark, Kevin Randeris med et kanondrøn i hjørnet til 2-0 og i 92. min tog Martin Petersen chancen fra 35 m, og bolden fløj over den sprællende keeper til 3-2. 1 minut efter var sejren en kendsgerning.

En vigtig sejr, som gir os en meget spændende kamp i sidste runde på hjemmebane.

Vi havde et defensivt udgangspunkt, hvor planen i første omgang gik ud på at gøre kampen svær for deres 2 profiler. Kampen blev lidt underlig på den bekostning, men vi lykkedes med planen og hold de 2 profiler godt fra fadet.

En drømmestart med målene fra Vadum og Kevin gav en masse selvtillid, og det gjorde det nemmere for os at vi kunne fortsætte den defensive plan. IFSK havde et par muligheder, men på især den ene chance, hvor de kommer alene igennem imod Anders leverede han en stor redning.

I 2 h var vi lidt pressede fra start, men kommer fint tilbage og kan nok lukke kampen på en chance hvor vi er 3 mod 2. Minutterne gik stille og roligt vores vej, men ud af ikke ret meget begår vi desværre straffespark efter 80 min, som de sikkert omsætter. Blot få minutter senere er den gal igen – et par clearinger lander i kroppen af deres spillere og pludselig er en IFSK spiller alene igennem og scorer sikkert til 2-2.

Vi viser igen at vi har en høj moral og er klar til at kæmpe for hinanden, og i det 88 min slipper Moses og Kevin igennem, og det ender med et straffespark begået mod Kevin. Den ellers sikre skytte i sæsonen anfører Have brænder desværre den gyldne mulighed ved at sparke over mål.

I det 92 min. er Martin P og Kevin egentlig i offside, da en bold blir sparket højt op i luften midt på deres halvdel, men ingen af dem går efter bolden. IFSK spilleren vil heade bolden væk, men den lander for fødderne af P, som straks ser keeperen langt ude, og en følt bold fra Ps pote sejler stille og roligt i målet til en kæmpe forløsning og 3-2 til Freja.

Nu venter en spændende kamp i sidste runde, hvor vi med 1 point blir nr 6 i vores pulje. Desværre er det med stor sandsynlighed ikke nok til at få en playoffkamp, så en sejr imod AGF er nødvendig, men også med ret stor sikkerhed nok til en playoff kamp.

Med venlig hilsenAllan Dvinge