Serie 1 herrer – Horsens Freja vs odder

Skrevet af ALV d. 28. maj 2019

Freja kunne ikke slå topholdet

Freja har i de sidste par kampe spillet særdeles godt offensivt, og sæsonens første sejr i weekenden gav en god fornemmelse forud for kampen mod Odder, der i dagens kamp måtte aflevere et par profiler til deres 2. div. hold.

1 h var meget chancefattig, og det var Freja, der fik den første chance efter et kort hjørnespark, hvor Kevin fik afsluttet godt, men lige over mål. Efter 17 min. fik Have et gult kort, og i den periode satte Odder sig på kampen, men det lykkedes et heroisk kæmpende frejamandskab at holde Odder fra scoringer ikke mindst via en super redning af Casper i målet, hvor han reddede en 1v1 situation. I slutningen af halvlegen var det Freja, der havde et overtag, og producerede flere chancer, men Odderkeeperen som jævnligt står 2. div var en solid sidste skanse.

Efter få min. af 2 h fik Odder frispark på et normalt ufarligt sted 30 m ude. Tidligere Frejaspiller Sebastian Kattrup mente alligevel at en afslutning skulle forsøges i medvinden, og hans mission lykkedes desværre. En bold som ikke må gå ind fra den afstand. Uden at have nået at sunde os tabte vi 3 min. senere en duel på vores halvdel i venstre side – Odderbacken trak forbi en satsende Mads, og efterfølgende kunne backen uhindret slå et hårdt fladt indlæg tæt under mål, som desværre blev sendt videre i mål til 0-2 af en Odderangriber, der fik sidste tå på bolden. Vi fik fanget os selv igen og fik lagt et lille pres på Odder uden dog at blive rigtig farlige foran mål. I kampens 94 min. fik Odder en omstilling, som endte i mål til slutresultat 0-3.

Vi var skuffede efter kampen – mest af alt fordi vi ikke præsterede ret godt offensivt i dagens kamp, men også fordi vi omkring de 2 første scoringer simpelthen tager nogle forkerte beslutninger og dermed gir for lette mål væk. Der var ingen der præsterede op til evne i dagens kamp, og det er nødvendigt, hvis vi skal have sejre i en svær sæson.

Næste uge har vi 2 udekampe – tirsdag pokalkamp i Christiansbjerg og torsdag turneringskamp i Brabrand.

Med venlig hilsenAllan Dvinge