Serie 1 herrer – Horsens Freja vs ifsk

Skrevet af ALV d. 8. maj 2019

Brændte chancer i starten blev dyre

Vi venter stadig på sæsonens forløsende første sejr efter at opgøret mod IFSK blev tabt 2-0 på hjemmebane

Vi startede kampen med at lægge et godt pres på deres bagkæde, og efter 3 min. opsnappede vi bolden og Mikkel Johansen var helt fri foran målmanden, som parerede den store mulighed. Kort efter var det Ashvins tur til at være tæt på, da han flot kommer alene igennem, men endnu engang var det lige ved og næsten.

IFSK svarede igen med en afslutning på overliggeren inden Emil SP var 1v1 mod deres midtstopper – den store chance udeblev, da SP desværre ikke kom forbi forsvareren og alene igennem, men en mulighed der kunne have udviklet sig til en kæmpe chance.

IFSK overtog spillet efter 15 min. og de fik via deres hurtige og dygtige offensivspillere en del chancer, som Casper dog tog sig godt af.

Efter 28 min. fik vi endnu en kæmpe mulighed for at komme foran, da Emil SP og Johansen kommer 2v1 på deres midtstopper – Johansen kunne alene med målmanden ikke kontrollere Emils gode aflevering, da bolden pga. banen tog et dumt opspring lige inden han skulle kontrollere den og målmanden kunne ånde lettet op

Efter 31 min sparkede en IFSK spiller bolden ind til 1-0 fra 25-30 m i en bue over Casper, som desværre blev fanget for langt ude til at kunne redde bolden.

Endnu værre blev det efter 37 min da vi mistede bolden på vej frem og de lynhurtigt omstillede med scoring til 2-0 – en hård mavepuster.

Vi kom fint igen og havde et par løse chancer i slutminutterne.

I 2. h lukkede vi fint ned for gæsternes stærke spillere, men de kreerede dog et par pæne chancer alligevel. Vi spillede generelt en fin 2. halvleg og det blev også til et par store muligheder til vores angribere, men skarpheden manglede i dagens kamp.

Der var debut på s1 til Moses Taban Otto, da han kom ind fra 2. h start og spillede en fin kamp.

Kampens spillere var Have og Nyland.