Serie 1 – brabrand vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 22. april 2018

Brabrand – Horsens Freja, 22. April 2018

Vi skulle ud og jagte vores tredje sejr i træk søndag eftermiddag på en fin græsbane i Brabrand.
Det gik dog desværre ikke helt som planlagt, og vi kommer hjem uden point.

Første halvleg bølger meget frem og tilbage, og vi får spillet bolden fint rundt, som vi gerne vil i perioder. Vi kommer da også frem til den største chance, da vi får tilkendt et straffespark midt i 1. halvleg. Mikkel misser desværre chancen fra pletten, og Brabrand får i de næstkommende minutter mere og mere momentum.
Det falder da desværre også ud til et mål til Brabrand, som må siges, at være meget flot sparket ind fra kanten af feltet.
Brabrand har nogle dygtige individualister på midtbanen, som gør det svært for vores midtbane at kreere de helt store chancer.
I 2. halvleg kører vi meget mere på, og vi lægger et højere pres på Brabrand, som dog formår, at stå flot imod. Vi får den spillet fint rundt, og kommer tit på den sidste tredjedel af banen, men de afværger gang på gang.
Vi mangler, at finde de sidste procenter frem i vores offensive spil samt vores dødbolde, som vi ellers har været stærke på indtil videre. Det skal der arbejdes med i den næstkommende uge.

Torsdag skal vi igen i retning af Aarhus, hvor vi skal på visit hos Stjær, og hvis vi skal holde trit med toppen, så er det en meget vigtig kamp, der skal vindes.