Referat: Horsens Freja vs. Lyseng (Serie 1, kvinder)

Skrevet af Jes d. 5. september 2019

Serie 1, kvinder: Horsens Freja – IF Lyseng 5 – 2

Horsens Frejas serie 1. kvinder hentede helt fortjent alle tre point, da IF Lyseng forleden gæstede Spar Nord Park.

Vi kom dog skidt fra start, og lod alt for nemt gæsterne bringe sig foran efter 12 min.

Freja pigerne fik dog godt fat i modstanderne og spillede sig til flere store chancer, men først efter en god assist fra Samantha Taylor, kunne Louise Jenner bringe balance i regnskabet efter 43. min.

Om alle dermed mentalt var på vej til pause vides ikke, men i de absolut sidste sekunder bringer Lyseng sig igen foran, det var for næsten ikke til at bære med de chancer vi havde misbrugt.

2. halvleg

Med den overvægt der var i såvel spil og chancer, ændrer vi ikke alverden på vores koncept til de sidste 45 min. Freja pigerne får efterhånden det meste af spillet til at foregå på gæsternes halvdel, og presser mere og mere på og efter 60. min. kan Rikke Jenner udligne til 2 -2 på en assist fra søsteren Louise.

Herefter er hjemmeholdet klart bedst, og Oline Larsen starter sin egen fest med målet til 3-2 og yderligere to flotte kasser, og vi kan dermed glæde os over en sikker sejr og virkelig flot spil af et solidt Freja hold.

Louise Jenner blev kåret til dagens spiller, på en dag hvor mange andre også leverede en flot præstation.

Det har også været en gevinst for holdet at Mille Nannestad er rykket ned i midterforsvaret, hvor hun skaber ro og er en fremragende styrmand.

Vi burde efter dagens kamp have stået med 6 point efter de to første kampe, men DBU har desværre bestemt at udekampen forleden mod Skanderborg skal spilles helt om, da at den blev afbrudt pga. vejret i det 70 min. En kamp Freja tøserne ellers sad solidt på og førte 0-1.

Billedtekst:

Jenner søstre valgte Horsens Freja

Efter sommerpausen har vi været så heldige at få tilgang i form af søstrene Stine, Louise og Rikke Jenner Jensen.

Rikke og Louise scorede begge i kampen mod Lyseng, og de har allerede markeret sig som forstærkninger til serie 1. truppen.

Stine har senest spillet U 16 i Vinding og spiller på vores serie 2. hold. Louise er kommet til fra VB, hvor hun bl.a. har spillet flere divisionskampe, Rikke var med til at sikre Fredericia KF oprykning til kvindeserien i foråret.