Referat: Horsens Freja vs. Brabrand (Serie 1, kvinder)

Skrevet af Jes d. 15. september 2019

Horsens Freja vs. Brabrand IF 7 – 0 (5 – 0)

Frejas kvinder viste igen formatet

Modstanderne fra Brabrand har tidligere givet os store problemer i indbyrdes opgør, kampene har været jævnbyrdige, men i den sene aftenkamp på kunstbanen forleden, var der klasseforskel på de to hold.

Freja viste helt fra start tænder og jagtede en hurtig føring. Hjemmeholdets pres udløste flere store chancer til at bringe sig foran med et par mål i de første 15 min. Men først efter 21. min. hvor Nanna Rasmussen sender en høj bold ind i feltet til bagestestolpe, udnytter Pia Bovien chancen til at bringe Freja foran 1 – 0.

Efter 25 min. spiller Ea Overvad, Oline Larsen i fri position, og Oline udnytter chancen til 2 – 0.

En stærkt spillende Rikke Jenner, rundbarberede gang på gang Brabrands højre back, og efter et af Rikkes mange gode indlæg fra kanten, kan en helt fri Ida Glargaard sikkert ekspedere bolden i kassen til 3 – 0 i det 38. min. 

Ida viser igen skarphed da hun fem min. efter, smart spiller Oline fri i feltet, der elegant bringer os på 4 – 0. Få minutter inden pausen driver Line Bæk bolden frem over en halv bane, og finder med en perfekt pasning Rikke Jenner, der sikkert udnytter chancen til at sende Freja til pauseføring på 5 – 0.

2. halvleg.

Line Bæk er igen i assist rollen efter 49. min. da Rikke Jenner kan bringe Freja foran 6 – 0.

Derefter gik lidt af vildskaben af Freja kvinderne, der dog stadig var totalt dominerende.

Louise Jenner slutter målfesten af til 7 – 0, kort inden slutfløjt med et venstre hug fra kanten af feltet, som Brabrands keeper ikke har en chance for at nå. 

Brabrand kan i øvrigt takke deres stærke keeper, for at nederlaget ikke blev endnu større.

I Freja lejren var selvfølgelig svært tilfredse med sejren, på en dag hvor alle på holdet stod skarpt og ydede en flot præstation.

Nanna Rasmussen var en klippe i forsvaret, vandt samtlige dueller i luften, og krydrede det med gode bolde i bolde i dybden.

Truppen: Trine Buhl, Nanna Rasmussen, Mille Nannestad, Ea Overvad, Louise Elsborg, Ida Glargaard, Line Bæk, Louise Jenner, Rikke Jenner, Oline Larsen, Pia Bovien, Samantha Taylor og Josephine Borberg.

Næste kamp er på søndag mod BMI, på Egelund Idrætscenter kl. 14.00.