Skrevet af Jes d. 24. september 2019

FC Skanderborg vs. Horsens Freja 2 -4 (1 -1)

DBU havde bestemt at der skulle spilles en ny kamp mellem de to hold, da den oprindelige blev afbrudt pga. uvejr. En kamp som Freja ellers førte 1- 0 med 20. min. igen.

Det påvirkede dog ikke Freja, der igen satte sig på kampen fra start med gode kombinationer og højt pres.

Alligevel er det hjemmeholdet der efter 19. min. noget ufortjent kan bringe sig foran, efter at en Skanderborg spiller udnytter lidt sløseri i det ellers sikre Freja forsvar og sparker bolden sikkert i mål.

En stærkt spillende Line Bæk, spiller kort efter Oline Larsen fri, Oline svigter ikke og udligner sikkert til

1 -1. Trods store chancer og klar overvægt i spil, holder resultatet til pausen.

2. halvleg er kun 3. min gammel da Oline igen er på pletten og bringer fortjent Freja foran.

Derfra var der flere 100 % chancer til at udbygge føringen og lukke kampen, men skarpheden mangler og Skanderborgs keeper der er spillet godt varm, hiver et par klasseredninger ud af ærmet.

I det 66. min. formår et godt kæmpende Skanderborg hold at komme tilbage i kampen, da de på en tilfældig chance udligner til 2-2. Et resultat vi absolut ikke kan leve med.

Efter 81. min. er vores ukuelige fighter i angrebet Pia Bovien igen på færde, men hendes afslutning afværges af Skanderborgs keeper, heldigvis er Oline hurtigt over riposten og scorer sit 3 mål.

Få minutter efter er Pia Bovien igen på færde og lukker kampen til 4 -2 sejr.

Olines hattrick gør hende fortjent til dagens Freja spiller.

Trods grus i maskineriet skal alle dog roses for konstant at holde et højt gear kampen igennem, sammenholdet, troen og viljen til sejr har i høj grad kendetegnet truppen her efter sommerpausen.

Truppen: Jane Ladegaard Andersen, Frida Selimann, Ea Overvad, Ida Glargaard, Line Bæk, Louise Elsborg, Louise Jenner, Lærke Borggaard, Mille Nannestad, Oline Larsen, Pia Bovien, Rikke Jenner og Samantha Taylor.