Optakt: Horsens Freja vs. JAI, Aarhus

Skrevet af Jes d. 10. august 2019

En ny sæson står for døren og JAI, Aarhus er første forhindring for klubbens første hold, som skal forsøge at leve videre på en rigtig fin sæsonafslutning fra foråret, som heldigvis endte med en redning i serie 1. Trænerteamet byder desuden en velkomst til ny assistenttræner Lasse Dvinge, som tager over efter Henrik Mattesen. Tag rigtig godt imod Lasse, vi ser i klubben frem til samarbejdet.

Efterårssæsonen ser rigtig spændende ud, og der venter mange gode Aarhus modstandere, som vi efterhånden kender rigtig godt samt et par rigtig spændende lokalopgør mod Hatting/Torsted og FC Horsens, som begge er nedrykkere fra Jyllandsserien. Det ligner en pulje som vi har set før, hvor alle kan slå alle, og som kan blive helt tæt indtil det sidste.

I løbet af foråret så vi klare spillemæssige forbedringer, som der skal bygges videre på, ligesom truppen er blevet suppleret af et par nye spillere, som kan bidrage til den positive udvikling. Enkelte er desuden fuldt tilbage efter længerevarende skader, så stort set alle er fuldt klar til at levere, hvilket giver en tro på, at vi kan komme til at præge rækken positivt.

Vi vil i bestyrelsen gerne ønske alle Freja-hold og freja-folk en rigtig god sæson og ønske alle en god kamp på onsdag og opfordre alle interesserede til at komme og støtte, så vi kan få skudt efterårssæsonen godt i gang.

THIS IS FREJA!

– Bestyrelsen –