Optakt: FREJA vs HADSTEN

Skrevet af Jes d. 29. marts 2019

Kampstart: 30. marts 2019 kl 13:30 @ SPAR NORD PARK

Pre-match comments:

Velkommen til sæsonstart 2019

Horsens Freja tager på lørdag hul på en spændende forårssæson med et nyt og inspirerende træner set-up for vores Serie 1 Herrer. Allan Dvinge og Henrik Matthesen, har begge en spændende træner karriere bag sig fra henholdsvis AC Horsens, Odder, Skanderborg og Hedensted, samt Hfs hvor de tidligere har haft et rigtig godt samarbejde, hvorfor vi i Horsens Freja er ekstra stolte af, at de har sagt ja til gennem de næste to år at stå i spidsen for vores 1. hold herrer.
Trods udfordringer med mange skader i opstarten er det med godt mod, at vi tager hul på den kommende sæson, og vi er spændte på at følge den linje og udvikling, der er lagt for de kommende kampe. En linje med fokus på holdindsats, løb for hinanden og en masse villighed til at ofre sig, samt vise det i både attitude og lyd!
Siden sidste sæson har vi taget afsked med Mikkel Johansen og Mathias Hartvig (langtidsskade), som vi ønsker held og lykke fremover. Vi har heldigvis også haft tilgang af spillere og siger hjertelig velkommen til både tidligere og helt nye spillere; Emil Sjøberg Pedersen, Serhat Akin Ünüvar (Nino), Casper Daniel Sørensen, Mads Sørensen og Søren Valentin Nielsen. Vi glæder os meget til at se jer på banen og håber i får mange gode oplevelser i klubben.
Udover holdets faste trup har vi også adskillige dygtige spillere på vores serie 4.1 herrer og U19 drenge, som vi satser på også at se mere til i forbindelse med forårets kampe, det bliver meget spændende at følge.
Udover vores serie 1 hold starter sæsonen på lørdag også for vores serie 4.1 herrer, der spiller kl. 15.30 mod Give Fremad ligeledes på Spar Nord Park. Klubbens øvrige hold har første turneringskamp i den kommende uge, så følg med på hjemmesiden og se hvornår de kommende kampe afvikles, der er med garanti en masse god underholdning forude. Det gælder i både senior og ungdoms regi.
I foråret 2019 er vi kommet i pulje med flere hold vi kender fra sidste sæson bl.a. AGF, Brabrand IF og Aabyhøj IF, men i dag møder vi et ubeskrevet blad i form af Hadsten SK, som er oprykkere fra serie 2 i efteråret med en næsten ubesejret sæson.
Vi glæder os til at byde velkommen til den nye sæson, og forhåbentlig til rigtig mange tilskuere, der vil støtte drengene til at tage de 3 point og komme rigtig godt fra start i forårssæsonen.

Sportslige hilsner

Tine Agnes Larsen, Formand