Optakt: Horsens Freja vs Aabyhøj

Skrevet af Jes d. 2. juni 2019

Kampstart: 03. juni 2019 kl 19:00 @ SPAR NORD PARK

Kampindlæg:

Et nyt trænerteam har stået i spidsen for holdet dette forår, og Allan Dvinge og Henrik Matthesen har arbejdet hårdt på at få en forbedret træningskultur, og ad den kanal styrke holdet såvel kollektivt som individuelt.


Resultaterne har desværre ikke helt været som ønsket – det er blevet til 1 sejr og 2 uafgjorte hvorfor holdet ligger i bunden af rækken. Man siger at tabellen lyver aldrig – dog vil jeg sige at når man kigger på resultaterne så har ALLE kampe været tætte. Med undtagelse hjemmekampen mod Odder, så er det alle nederlag med 1 mål. Det vidner om at holdet har kvaliteten til at spille i rækken, men at de sidste marginaler har manglet og det har været stolpe ud.


Dagens kamp mod Åbyhøj er en absolut “must win”, såfremt vi fortsat skal kunne håbe om at spille i serie 1 efter sommerferien. Jeg har set holdet 3-4 gange og alle kampene har holdet kæmpet og troet på tingene, men som nævnt har det været stolpe ud. Holdet viste sidste år at såfremt man tror på det, så kan tingene og resultaterne ændre sig – det skal vi have fundet frem igen, så vi får en slutspurt som sikrer overlevelse i serie 1.

Som nævnt var Allan og Henriks første prioritet at få ændret træningskulturen og få integreret nogle af vores U19 spillere i truppen, det er lykkedes og det var vigtigere end resultaterne på den korte bane – men selvfølgelig ønsker vi alle at anstrengelserne på træningsbanen ender ud med 3 point i weekenden. Jeg tror fuldt og fast på at moralen og viljen til at kæmpe for holdet, klubben og sidemanden bærer frugt og at vi klarer skærerne.

Jeg vil ønske alle en god kamp og opfordre til at komme og støtte holdet i de sidste kampe for overlevelse.

Jacob Outzen