Menu

Besøg af Roesgaard i fodbold ungdom

image
Tine Agnes Larsen
11. oktober 2023 kl. 21:27
Mandag d. 09. oktober 2023 havde Horsens Frejas fodbold ungdom besøg af revisions- og rådgivningsfirmaet Roesgaard, som havde en flot gave med til alle vores ungdomsmedlemmer.
Der blev budt velkommen ved klubbens sponsor ansvarlige, Peter Petersen, hvorefter formanden og ungdomsformanden i Horsens Freja fortalte lidt om klubbens værdier, sammenhold og klubånd både generelt og i ungdom især. 
Herefter fortalte Karen Margrethe og Lasse fra Roesgaard om virksomheden og hvilke muligheder de kan tilbyde såvel kunder som medarbejdere. 
Roesgaard har desuden en stor interesse i at støtte lokalt, og sætter en ære i at kunne være med til at gøre en forskel i foreningslivet.
Efterfølgende var der uddeling af røde trænings sweatshirts til alle fremmødte ungdomsmedlemmer og der blev taget mange flotte billeder af de glade børn. 
Inden vi var færdige fik vi den rigtig flot melding fra Roesgaard; at man netop havde besluttet, at alle ungdomsmedlemmerne selvfølgelig også skal have et par træningsbukser og en T-shirt, der passer til. 
Så det får vi sat i gang inden jul. 
Arrangementet blev rundet af med sandwich til alle og hyggelig snak omkring de opstillede café borde. 
Det var en virkelig fin eftermiddag, hvor træningen var aflyst, men alle gik hjem en rigtig god oplevelse rigere. 
Vi, i bestyrelsen i Horsens Freja, er naturligvis glade for det fine samarbejde med Roesgaard, og taknemmelige for, at man værdsætter det, vores lille klub står for. 
En kæmpe tak herfra til Charlotte Brun Nissen, Karen Margrethe Johansen, Lasse Kirkel og Jens Roesgaard for besøget. 
This is Freja❤️ 
Pbv/ 
Formanden 
Dette er vores cookies
Luk