Ny cheftræner i Horsens Freja 2018 og 2019

Skrevet af Jes d. 18. oktober 2017

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre og præsentere vores nye cheftræner for de næste 2 år Krzysztof Popzcynski.

Krzysztof kommer fra Polen, og han er i dag 48 år med en stor erfaring som professionel spiller og professionel træner, hvor han i 10 år var professionel fodboldspiller i Polen, Sverige, Grækenland og i danske Esbjerg fra 1989 til og med 1998.

Efterfølgende var han fuldtids professionel spillende træner på Færøerne og senere i de 10 år, var han fuldtids professionel træner for 3 klubber på Færøerne, hvor han blev mester med 2 af holdene og pokalvinder med den 3. klub. Dette betød, at hans hold på Færøerne deltog i TOTO Cup og UEFA Cup med ham som træner.

I 2008 kom han med sin danske kæreste til Danmark, hvor han blev træner for Aarhus Fremad de næste 5 år i 2. division til og med 2013, hvor han 2 gange var meget tæt på at rykke i 1. division, men da der dengang kun var 1 hold der rykkede op, så blev det i 2013 så tæt på, at kun meget få point skilte Aarhus fremad fra at komme i 1. division.

FC Djursland hentede ham til deres klub i 2014 og 2015, hvor han fik stabiliseret klubben efter en hård nedtur, hvor man sagde farvel til spillere, der kom fra Aarhus og andre steder. Nu ville man satse på egne unge talenter fra hele Djursland, som fremover skulle danne rammen om en ny tid for FC Djursland.

Krzysztof har i 2016 og 2017 holdt pause fra fodbolden, men har haft tilknytning til Silkeborg Voel Liga damer i håndbold med balance- og koordinationstræning.

Krzysztof har i sin trænerkarriere været med til at udvikle unge spillere til et noget højere niveau både på Færøerne og i Danmark, hvilket har været til glæde og gavn for en del spillere, som efter at have trænet under ham har nået deres mål.

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet de næste 2 år, hvor forhåbentlig flere unge spillere vil blomstre under hans kyndige ledelse.

Vi ønsker at bygge videre på det gode træner arbejde, der er lavet i Freja.

Vi håber mange spillere gamle som nye vil føle glæde ved at fortsætte deres udvikling under Krzysztof Popzcynski, som i den grad glæder sig til at komme i gang som cheftræner i Horsens Freja.

Sportschef Frank Pedersen