Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Mindeord over Birger Jensen | Horsens Freja

Skrevet af Jes d. 16. maj 2018

 

Kristi Himmelfart 2018 vil i Horsens Freja desværre ikke blive husket for sportslige præstationer, men den tragiske ulykke der ramte en skattet klubmand – Birger Jensen.

 

Birger deltog Kristi Himmelfartsdag i et cykelløb omkring Yding, et cykelløb han havde set frem til længe. Desværre fik det en tragisk slutning, da han styrtede i høj fart, og faldt så uheldig at han trods hjelm ikke overlevede det voldsomme styrt.

 

Birger har gennem de sidste ca. 10 år været et trofast anker for pigerne i vores voksende dameafdeling. Han har været den praktiske tovholder og været et samlingspunkt for alle i og omkring holdene. For Birger var det vigtigste at der var plads til alle og han lagde stor vægt på det sociale.

 

Han har derfor en meget stor aktie i at vores dameafdeling har haft succes på det sportslige plan, men ligeså vigtig har han været når der skulle festes og hygges i klubben. Værdier som Horsens Freja er bygget på, og derfor var Birger en skattet person.

 

Med hans altid gode humør og rolige tilgang, var der altid en god stemning omkring Birger, og det smittede af på alle.

 

Udover hans store engagement hos damerne, har Birger siden februar været materiale ansvarlig i klubben. Han har ydet en fuldstændig formidabel indsats i genopbygningen af materialeskuret efter branden og hans sans for struktur og orden har været ”outstanding”.

 

Horsens Freja er blevet en klubmand mindre, og det er først når folk er væk at man for alvor finder ud af hvad de har betydet. Vi må på bedste evne forsøge at finde afløsere til de opgaver Birger varetog, og få hverdagen til at fungere igen. Det er dog intet at regne for det tomrum som familien står med. Vores tanker og medfølelse sendes til Birgers nærmeste – hans kone og tre børn som alt for tidligt har mistet deres kære mand og far.

 

Birger blev 58 år, og bisættes fra Vestre Kirkegård lørdag d. 19/5 kl. 11.30, hvor vi kan sige et sidste farvel.

 

Æret været Birgers minde

 

På vegne af Horsens Freja

 

Jacob Outzen, Formand

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64