Lidt flere gode nyheder

Skrevet af Jes d. 7. november 2020

Ud over diverse hovedbrud i forbindelse med Covid-19 stramninger for idrætsforeningerne har vi også haft tid til andet klub arbejde.

Det er derfor med stor glæde vi kan fortælle, det også er lykkedes at få træner aftaler på plads for det kommende år, for både senior kvinder og 3. hold herrer fodbold.

Kvindesenior

Tonny Witzansky har således indgået sin 11. aftale med med Horsens Freja omkring klubbens kvindehold, og hans mangeårige erfaring i arbejdet med kvindefodbold har været et stort aktiv igennem årene. Blandt andet er Tonnys brede kendskab til Horsens med til at lokke rigtig mange spillere til klubben, hvilket tydeligt ses på det faktum, at vi nu kan præstere 2 11-mands kvindehold. Tonnys opgave vil i den kommende sæson være en smule ændret i forhold til de seneste år, idet hans primære opgave kommer til at ligge omkring 1. holdet og deres kampe, samt en ugentlig træning.

Jeppe Mølgaard har også ønsket at fortsætte arbejdet omkring kvindeholdene, og med forbedrede resultater og øget træningsindsats for begge trupper, er vi ikke i tvivl om, at det også skyldes Jeppes nye input. Det er en fornøjelse at se, at trænerteamet er kommet rigtig godt igennem det forløbne år, og begge to har lyst til at fortsætte det spændende arbejde. Et arbejde, vi også ser frem til at følge i 2021.

Herresenior 3. hold

Martin Sørensen og Steven Kjærulff har sagt ja til at stå for 3. holdet i det kommende år. De har begge været med omkring holdet i det forløbne år, og i erterårssæsonen har de stået for holdet selv. De er begge kendte Freja ansigter, der selv har spillet adskillige år i klubben og de har Frejas dna løbende i blodårerne. De kommer altid forberedte og i god tid til træning og er rigtig gode til at tage imod alle på holdet. Det er særlig vigtigt, når man står med klubbens 3. hold, hvor træning og mødestabilitet måske ikke altid har højeste prioritet blandt spillerne. Martin og Steven er to stabile herrer, og gennem tålmodigt arbejde er det lykkedes dem at få flere til træning i løbet af efteråret. Vi glæder os derfor til at følge det fortsatte arbejde i 2021.

This is FREJA!

På bestyrelsens vegne

Tine A. Larsen