Kom tættere på… Oline

Skrevet af ALV d. 11. april 2020

Oline Larsen

Årgang: 2000

Placering på banen: angriber el. kant

Fødeby: Helsingør 

Tidligere klubber: Sensballe IK

Hvordan ser din hverdag ud under COVID-19?

Normalt arbejder jeg som tilkaldevikar på en folkeskole, men de ringer ikke så meget for tiden, derfor har jeg en hel del tid herhjemme. Her får jeg blandt andet tiden til at gå med puslespil, træning, madlavning og andre kedelige, huslige ting. 

Hvem forventer du kommer tilbage i bedst form efter krisen, og hvad gør du selv?

Bæk løber stærkt på sygehuset, det tænker jeg da giver lidt. Ellers har jeg set, at Mette Ladegaard løber nogle ture.. Så jeg tænker hun kommer godt fra denne ufrivillige pause. Jeg selv har lavet mit eget træningsprogram med nogle skadesforebyggende øvelser samt andre styrkeøvelser. Her i blandt Jeppes elskede lunges og Nordic hamstrings. Derudover går jeg nogle lange ture, løber noget interval, samt almindelige kedelige løbeture. 

Du blev suveræn topscorer sidste sæson, hvem ser du som din største konkurrent til den titel i 2020 og hvorfor?

Jeg ser ikke nogen som værende “konkurrent” på den måde. Fodbold er en holdsport, og derfor mener jeg ikke, at det er vigtigt om man bliver topscorer eller ikke. Pia er helt klart mit bud på topscorer i 2020. Hun havde lidt af en off-season i efteråret med knap så mange mål, men jeg synes hun gør rigtig mange andre gode ting. Hun har været skyld i en del af mine mål, så jeg tænker, at jeg vil arbejde lige så hårdt som hende selv, for at få gjort hende til topscorer (Intet pres, Pia)

Har du en kommentar eller et godt råd til de andre i truppen?

Stay positive. Vi ses forhåbentlig snart igen. 🙂

Hvem i truppen er den dårligste taber og hvordan kommer det til udtryk?

Vi vinder som et hold og taber som et hold. De færreste synes det er sjovt at tabe, så det kan da mærkes på os allesammen efter en dårlig kamp.
Det er svært at sige, hvem den dårligste taber er.. Mille og Nanna synes hvertfald ikke, at det er sjovt at tabe.