Kom tættere på… Nanna

Skrevet af ALV d. 6. april 2020

Navn: Nanna Maria Rasmussen.

Årgang: 1994.

Placering på banen: Pt. Højre back. 

Fødeby: Horsens. 

Tidligere klubber: Egebjerg, Stensballe, 

FC-Horsens, Horsens HB. 

Hvordan ser din hverdag ud under COVID-19?

  • Arbejder som pædagog på et bofællesskab og ellers keder jeg mig derhjemme. 

Holder du dig lidt i form, eller er det op ad bakke at træne alene? 

  • Jeg har sat mig for at løbe 3 gange om ugen samt hjemmetræne (styrkeøvelser) 3 gange om ugen. Indtil videre får jeg det gjort – så håber da på at jeg kan blive ved med at holde motivationen. Jeg har brug for lidt struktur i denne tid – så det virker fint for mig at sætte nogle faste rammer og mål for ugens gang. 

Vi var virkelig godt spillende sidste sæson, men hvem af de andre på holdet imponerede dig mest og hvorfor? 

  • Synes som hold vi gjorde det rigtig godt, men må fremhæve Jenner-damerne Louise og Rikke. De imponerer med deres flotte teknik og overblik også er de begge to rigtige løbestærke. De er en kæmpe gave for vores serie 1. Hold og truppen både på banen og uden for banen. 

Hvis du skulle deltage i Hvem vil være millionær, – hvem fra truppen ville du så tage med som makker og hvorfor?

  • Ea – hun har lidt år på bagen så hun må have en masse erfaring og viden 😀 

Har du en kommentar eller et godt råd til de andre i truppen?

Bliv hjemme – hold afstand – vask hænder 😀 – hold i, hold ved og hold ud!!!!! Så ses vi nemlig snart på banen igen.