Kom tættere på… Malene

Skrevet af ALV d. 8. april 2020

Malene Rundstrøm Lauridsen 

Årgang: 92

Placering: Hvor Tonny vil have mig 

Fødeby: Horsens

Tidligere klubber: Sandkasse fodbold i HFS

Hvordan ser din hverdag ud under COVID-19?

Jeg arbejder normalt i en børnehave aka. Bakterie/virusbombe, som selvfølgelig er lukket ned for tiden. 

Så nu nøjes jeg med at passe min kat og mine planter. Jeg prøver at få gået en tur hver dag, for at få rørt mig lidt. Ind imellem det får jeg af og til et breakdown, fordi jeg har alt for meget tid til at tænke over mit knæ, som er ret fucked. 

Du har været uheldig med skader, kan vi håbe på snart at se dig spille igen? 

Sidste sæson fik jeg endelig taget mig sammen til at få genoptrænet et springerknæ, efter jeg havde spillet med det i længere tid på halvt blus, så der spillede jeg slet ikke. Så til årets første træning, var jeg mere klar end nogensinde til at komme i gang! Men i et forsøg på at erobre bolden fra Mille, fik jeg lavet et vrid i mit knæ, og status er p.t. at jeg lige har været til MR scanning og venter nu på svar, om hvordan mit korsbånd har det. Frygter det værste, men håber det bedste

Har du aldrig overvejet at vælge en anden klub? 

Nu har jeg spillet i Freja siden 2002, og har aldrig overvejet at flytte klub, selvom jeg senere hen har tænkt over om jeg kunne have udviklet mig mere, i en anden klub i mine yngre år. Men jeg har altid haft min omgangskreds og venner i Freja, og for mig har det sociale altid vægtet lige så højt som det fodboldmæssige, og i Freja får man begge dele. Hvor jeg især synes at det fodboldmæssige har taget et step op de sidste par år, i forhold til hvad man engang så Freja for.

Har du eller andre bestemte ritualer inden en kamp? 

Af hvad jeg ved af, er der ikke nogen der decideret har et ritual. Men man kan være sikker på, at alle lige skal et smut forbi toilettet inden vi går ud til kamp, og det er da sket at nogen har glemt det inden, så de lige må en tur ud i busken. 

Og så der jo Bæk der lige skal klippe en neglerod og have læbepomade på?? 

Har du en kommentar eller et godt råd til de andre i truppen? 

Husk for gud skyld at lave balance og styrke øvelser, så jeres knæ er klar til at starte op igen uden skader! 

Glæder mig til at se jer, inde på banen eller ude fra sidelinjen