Kom tættere på… Jeanett

Skrevet af ALV d. 7. april 2020

Jeanett Witzansky

Årgang: 1988

Placering på banen: Oftest kant, men favorit pladsen er på midtbanen

Trøjenummer: 9 (Når jeg kommer først i omklædningsrummet)

Fødeby: Horsens

Tidligere klubber: FC Horsens, Stensballe IK, Hovedgård IF

.

Hvordan ser din hverdag ud, under Covid-19? 

Mit fjernsyn og telefon er efterhånden rødglødende, tak til alle streaming tjenester og Face-time der bliver brugt flittigt til veninderne. Har fået nydt det gode forårsvejr, har desværre ingen have men bor tæt på havnen hvor der mulighed for at sidde i solen og nyde en kaffe. Og selvfølgelig har min hund da også lært et par nye tricks.

Hvordan holder du dig i form?

Kan nok desværre ikke prale med at jeg er en af dem der aktivt laver hjemme-fitness hver dag. Er klart bedst til at få motion ved hold sport/træning, det er meget mere motiverende og sjovt. Men der bliver nydt nogle ekstra lange gåture i det gode vejr.

Dine forventninger til sæsonen?

Lige nu krydser jeg bare fingre for, at vi når at komme i gang igen med fodbold her i forårssæsonen og får spillet nogle gode kampe. At vi i serie 2 får en god placering i puljen og en oprykning kunne være fedt. Jeg synes det ser rigtig lyst ud, med god opbakning til træningen og nogle nye rigtig gode spillere.

En lille hilsen til holdkammeraterne:

Jeg SAVNER jer og glæder mig til at se jer igen! Trænger til mine ugentlige gode grin