Jyllandsserien kvinder – Horsens Freja vs fredericia kfum

Skrevet af ALV d. 23. april 2018

Jyllandsserie kvinder

Horsens Freja – Fredericia KFUM 2 -1

Freja fightede sig til flot sejr

Vi vidste der skulle noget ekstraordinært til for at hive point hjem i lørdagens kamp på Spar Nord Park.

Fredericia var sidste sæson med i kapløbet om oprykning til Kvindeserien, og deres nye træner har til denne sæson forstærket truppen væsentligt med spillere fra sin tidligere klub Vinding.

Freja starter frisk ud og det meste spil foregår på modstandernes halvdel. Efter 11. min. tager Nanna Maria Rasmussen sig kærligt af et frispark et pænt stykke uden for feltet, og hun gentager bedriften fra sidste kamp, ved smukt at placere bolden under overliggeren uden chance for Fredericias keeper.

Fredericia overtager mere og mere af spillet, men Freja pigerne bider godt fra sig, og holder føringen til pausen. Desværre må vores stærke sweeper og målscorer Nanna bæres fra banen efter et vrid i knæet, vi beder til at skaden ikke er så slem, så vi hurtigst muligt kan få Nanna tilbage i truppen.

2. halvleg.

Rutinerede Ea Overvad, har overtaget Nannas plads i midterforsvaret, og hun og de øvrige Freja tøser, har nok at se med at holde Fredericia pigerne fra fadet. Helt naturligt jagter de en udligning, men det hårdt kæmpende hjemmehold kommer også til flere gode chancer, bl.a. følte vi os snydt for et straffespark da Natasja Clausen bliver væltet omkuld i feltet.

Efter 83 min. er Freja på færde i modstandernes felt, og efter lidt klumpspil retter en Fredericia spiller bolden af til Freja scoring og 2 -0 føring.

I det 90 min. bryder Fredericia gennem Freja muren, og i en situation der lugter mistænkeligt af off- side får de reduceret til kampens resultat 2 -1.

Det var en fantastisk flot indsats af alle i truppen, og vores vinderkultur og vilje sikrede os tre vigtige point.

Tasja Westberg der var vikar for Trine Buhl i Freja målet, blev kåret til dagen Freja spiller for en flot og fejlfri kamp.

Fremhæves skal også anfører Line Bæk og Pia Bovien for en helt outstanding fighterindsats på den centrale midtbane. Jane Ladegaard var ligeledes igen stærkt spillende på venstre backen.

Tak til jer der mødte frem og støttede pigerne.

/Tonny