Jyllandsserie nyt

Skrevet af Jes d. 13. marts 2017

Truppen

Op til denne sæson har der været tilgang og afgang i vores trup.
Væk er Michael Petersen(HFS),Henrik Nutzhorn(HFS),Gudmundur Pettursson(Island),Benjamin Andersen(HB),Kaspar Kristensen(Skjold) og Mathias Nyggard(Århus Fremad).
Tilgang; Daniel Vadum(Åbyhøj), Hamza Kizil(Middelfart),Sebastian Kattrup(VSK),Kristian Nyland(Hornsyld),Tobias Rocatis(Lemming), Thomas Søgaard(Hatting/Torsted) og Simon Døssing(Odder). Dertil kommer Rune Neubauer, der er tilbage efter langvarig skade. Mikkel Johansen er tilbage fra soldat.

 

Træningskampe

Vore træningskampe har været af lidt svingende karakterer. Værst var det den sidste halve time mod Silkeborg KFUM, hvor vi lukkede 4 mål ind, og første halvleg mod Fuglebakken, hvor vi lukkede 5 mål ind. Ellers har vi set mange fine præstationer, der tyder på vi har et stærkere hold iår. Træningen er også blevet en tak bedre i intensitet, så det lover godt. Om det er helt nok til at blande sig i oprykningen, må tiden vise. For vi er i en mega stærk række, hvor de to puljevindere fra efteråret Hedensted og Viborg er de helt store farvoritter til de to oprykningspladser. Så det ligner at vi andre 6 hold kommer til at slås om 3 pladsen. Lemming er forstærket med to gode Brædstrup spiller. Ikast har en meget talentfuld trup, der får tilgang fra deres idrætsskole bl.a. Vildbjerg ser rigtig stærke ud. Det samme så vi jo fra efteråret af Agerbæk/Starup og Hatting/Torsted, der begge kan slå alle på en god dag. Hatting/Torsted er det hold i rækken med flest Js kampe på deres CV. Et klogt hold med stor rutine. Så vi går et spændende forår i møde i klubbens første sæson nogensinde i Jyllandserie 1.

Vores træningskampe;

4-2. Freja-FC Horsens s1 3-1.
11-2 Freja-Fuglebakken Js 6-6 !!! Ja det er rigtigt 6-6.
18-2 Freja-Hatting/Torsted Js4-2.
25-2 Freja-Århus Fremad DS 1-2
1-3 Freja-Silkeborg KFUM Js 2-6
4-3 Freja-FC Djursland Js 1-1
11-3 Give s1-Freja 0-2
19-3 Freja-DGL Tilst
25-3 Freja-Kolding Js

Msh

Søren