Jyllandsserie – Horsens Freja vs kolding if

Skrevet af ALV d. 16. oktober 2017

Lørdag d. 14. oktober
Spar Nord Park

Vores næstsidste hjemmekamp var mod Kolding IF’s divisionsreserver, der i den omvendte kamp smadrede os 6-0.
Så vi var opsatte på at fjerne den grimme plet, og samtidig holde os inde i kampen for overlevelse i Jyllandsserien. Det lykkedes med en snæver 1-0 sejr, efter en lige kamp, hvor marginalerne for en gang skyld endelig hældte over til vores fordel.
Med sejren over Kolding, har vi pludselig langt bedre kort på hånden til vores næste svære kamp på lørdag ude mod bundrivalerne Vejen.
Det er en tæt bundstrid. Så vi håber der møder mange Freja folk op, og støtter holdet lørdag på det hyggelige gamle stadion i Vejen, så der også i 2018 spilles Jyllandsserie fodbold i Freja.

9.min. Koldings målmand bliver skadet i en nærkamp. Han fortsætter dog, og ender næsten med at redde sit hold, med flere store redninger.
19.min. Vi tøver i vores højre side. Kolding kommer til indlæg. På dette rammer de overliggeren. Returbolden får Kolding også fat i, men 1:1 redder tilbagevendte Rune Neubauer flot.
25.min. Vi tager en koger i forsvaret. Igen er de 1:1 med Rune i målet, men igen redder Rune flot.
28.min. Ali dribler fri i feltet. Efter et skub i ryggen på Ali, får Kolding afværget chancen i første omgang. Returbolden får Rocatis fat i, og hamrer bolden mod mål. Bolden rettes af, men alligevel får Kolding målmanden reddet flot.
41.min. Efter godt gennembrud og indlæg af Mike, får vi 3 store chancer i en, men målmanden redder sluttelig Bondes sidste forsøg.
Kolding slutter halvlegen med 2 gule kort for brok.
I denne overtals periode kommer vi kun frem til en enkelt chance ved Kevin, men hans skud går over. Vi spiller ikke så godt i overtals tiden, men det så ud til at trække søm ud af Kolding til sidst.
62.min. Nicki gul kort.
79.min. Kevin kommer til indlæg, som Ali får fat på og aflutter godt, men igen redder Kolding målmanden sikkert.
84.min. 1-0. Rocatis slår et godt indlæg. Ali kommer foran, og snitter bolden i nettet med hovedet.
89.min. Kevin glider flot gennem Koldings defensiv, og er alene med målmanden. Først redder målmanden. Returen skyder Kevin over mål.
92.min. Have vinder en nærkamp med sin back. I to omgange er han alene med målmanden, men igen redder Koldings målmand flot.

Bedste Freja spillere var Rune, Markus, Hjartvard og Rocatis

Trup. Rune-Mike.Hjartvard.Markus.Guldborg-Ali.Rocatis.Mikkel.Bonde-Kevin.Nicki.

Indskiftere;
Have(57.min for Guldborg)
Nicki(72.min. for Thomas)

Søren