Jyllandsserie – Horsens Freja vs hatting/torsted

Skrevet af ALV d. 4. oktober 2017

Jyllandserie 1. oktober 2017
Spar Nord Park

 

Lokalopgøret mellem Freja og Hatting/Torsted var denne gang et bundopgør i Jyllandsserien. Ingen af de to har hentet mange points her i efteråret. Dog stod Hatting/Torsted en anelse bedre rustet, da de havde hentet 3 points mere end os. Så derfor gik vi selvfølgelig ind til kampen med intension om at hente 3 points. Men som ofte set, skal Hatting/Torsted ikke bruge nær så mange chancer for at scorer, som vi skal. Og igen scorer de på en stor fejl af os. Denne gang på et frisparkindlæg direkte. Vi havde ellers de fleste chancer i kampen, men desværre havde vi igen svært ved at udnytte dem. Så en ret lige kamp slutter 1-1. Derved er begge hold stadig fanget i bundstriden i den meget lige række.
Vi har nu 5 finaler til at rykke os fri af nedrykning. På lørdag venter der en direkte overlevelseskamp ude mod Sædding/Guldager.
Mathias Hartvig, der kom så galt af sted mod VB, bliver tirsdag opereret i knæet. Hans menisk sidder i klemme, og begge korsbånd er røget. Så de bedste tanker til Mathias.

17.min. Ashvin spiller Kevin fri med H/T målmanden, men Kevin sparker lige på.
28.min. 1-0. Guldborg bryder igennem, og spiller Kevin fri til skud. Denne gang svigter Kevin ikke og sparker bolden i mål.
30.min. Ashvin bryder igennem. Får bolden ind til Kevin, men hans skud blokkeres.
34.min. 1-1. Rune Graugaards indlæg går direkte i mål.
46.min. Ali bryder igennem, og er alene med H/T’s målmand Rasmus Kjærhus. Og igen redder Kjærhus sit hold.
61.min. Vi har 3 kæmpe chancer oveni hinanden. Puha de var store.
68.min. Guldborg er over en nedfaldsbold, men sender den fine mulighed over mål.
78.min. Trods det vi er i overtal, er en H/T spiller pludselig fri. Rene er dog hurtigt ude af målet, og redder chancen.
87.min. H/T’s Kristian Andersen rykker sig fri til afslutning, men heldig for os tager bolden ydersiden af stolpen.
90.min. Ihærdige Steffen Guldborg får endnu en fin afslutnings chance, men igen ryger bolden over mål..

Bedste Freja spiller Mikkel Johansen og Mike Kruse

Trup: Rene-Mike.Moldt.Hjartvard.Guldborg-Ashvin.Bonde.Mikkel.Ali-Kevin.Nicki.
Indskiftere:
Stephen(67.min. for Ashvin)
Vadum(83.min. for Nicki)

Søren