Jyllandsserie – Horsens Freja vs agerbæk/starup

Skrevet af ALV d. 31. oktober 2017

Lørdag d. 28. oktober
Spar Nord Park

Sidste hjemmekamp i sæsonen var mod topholdet fra Agerbæk/Starup. Vi var pressede på points efter vores magre høst hidtil. Modsat var udeholdet rykket op inden kampen..
Vi skabte mest i 1.halvleg, hvor vi havde et par gode chancer i kampen indledning. Begge til Rocatis. Men ud af ingenting får udeholdet en tilfældig chance, og hamrer bolden på stolpen efter 22.minutter. Det var hvad Agerbæk/Starup havde i 1.halvleg.
Vi kommer foran efter 38 minutter ved Mike Kruse efter en flot dribletur.
Foran 1-0 ved halvleg, og vi så ud til at være rimelig i kontrol. Men ak. 4 minutter inde i 2.halvleg laver vi en stor fejl i forsvaret, og Agerbæk/Starup kan skyde bolden i et tomt mål til 1-1. Herefter kørte det ikke rigtigt for os, og vi havde svært ved at sætte spillet op. Efter 65 minutter får Bonde et hovedstød efter hjørnespark reddet på stregen. Blot 2 minutter senere kommer Agerbæk/Starup foran 1-2 på endnu et kludemål. Dennegang efter hjørnespark, hvor bolden rammer 3 mand, før den triller i mål.
Vi prøver at slå tilbage, men vi kommer ikke nærmere end en stor chance til Rocatis med 20 minutter igen.
Vi har nu kniven så meget for struben som man overhovedet kan få, hvis vi skal undgå nedrykning. Sejr over VB på lørdag plus andre resultater skal flaske sig. Men det er vilkårene. Så må vi gøre alt for at vinde i VB.

Bedste Freja spillere var Kristoffer Bonde og Mike Kruse

Trup; Rune-Mike.Hjartvard.Markus.Guldborg-Mikkel.Rocartis.Bonde-Kevin.Thomas.Ali.
Indskiftere;Have(60.min. for Ali).Ashvin(70.min. for Thomas).Nicki(70.min. for Mikkel)

Søren