Jyllandsserie 1 – Viborg vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 5. april 2017

Horsens Frejas debut kamp i Jyllandserie 1, var på udebane mod en af rækkens store farvoritter Viborg FF.
Kampen blev spillet på den ene af deres to nye kunstofbaner. Det var en kamp i højt tempo.

Hjemmeholdet trykker højt på i store dele af kampen. Men vi er rigtig godt med, og flere gang i det første kvarter, er der optræk til gode muligheder til os.
15.min.1-0. Men så laver vi to små fejl efter et kvarter. Taber en nærkamp på midten. Kommer på den forkerte side i feltet. Det er nok til at den tidligere superliga- og landsholdsspiller Asbjørn Sennels fra spids vinkel kan bringe Viborg foran 1-0 på deres første mulighed.
18.min. 2-0. Viborg er rigtig stærke nu. Vi er ikke helt tæt nok på foran eget felt. Viborg angriber Christoffer Petersen vender med bolden og sparker den ind med venstre benet helt ude ved stolpen.
27.min. 2-1. Efter en dødbold skaber Sebastian Kattrup plads til Jeppe, der hamrer bolden i mål. Vi er med igen. Men ingen af holdene får skabt de store muligheder i resten af halvlegen.
Det samme billede viser sig i 2.halvleg, indtil vi med få minutters mellemrum får gule kort til Sebastian Kattrup og Thomas Søgaard. Vi er under pres, men alle fighter flot. Vi holder stand, og i overtiden får vi en kæmpe chance, da Jakob header et indlæg ned for fødderne af Kevin midt for mål ved pletten. Desværre sparker Kevin bolden forbi mål, og vi taber 2-1.

En god indsats af drengene, men Viborg var en tand bedre i dag.

Bedste Freja spillere var Hamza og Mike.

Søren