Jyllandsserie 1 – torsted vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 24. april 2017

I lokalopgøret ude mod Hatting/Torsted fik vi 1-1 med hjem.
Vi spiller godt i 35 minutter, og falder lidt ned mod 1 halvlegs slutning. Vi holdt hjemmeholdet nede på en chance i 1 halvleg, men den var til gengæld også stor, da Kristian Andersen kommer fri til skud i feltet, efter et godt angreb. I den anden ende er vi farlige i første halvdel af halvlegen, men får ikke det helt ønskede slutprodukt. Dog kommer vi foran 0-1 efter 12 minutter ved Mathias Hartvig.
Vi spiller en alt for passiv 2.halvleg. Vi får ikke sat mange afleveringer sammen. Defensivt havde vi ikke svært ved at holde H/T væk lige indtil det 81. minut. H/T slår endnu en lang bold efter indskiftede Anders Wittorff. Hamza går op og vil heade væk. Wittorff moser ind i Hamza. Utroligt nok fløjtes der ikke frispark. Herefter kan Wittorff flot lobbe bolden i mål. Det er vist ikke ret mange dommere der ikke havde fløjtet frispark der.
Herefter sejler vi som hold, og er heldige med ikke at tabe kampen. Kun overliggeren på et flot Wittorff skud, og en stor redning af den nybagte far Rune Neubauer, gør at vi holder 1-1 hjem.

Truppen; Rune-Mike. Hartvig.Hamza.Hjartvard-Jeppe.Christian.Jakob.Brøgger-Thomas.Kevin.
Indskiftere;Rocatis(62.min. for Thomas.),Markus(73.min. for Jeppe)

Bedste Frejaspillere; Hjartvard og Hamza

Søren