Endnu en sejr til JS-kvinderne

Skrevet af Jes d. 7. juni 2021

Jyllandsserien Kvinder

Kolind/Perstup IF vs. Horsens Freja 2 -4

Lørdag var banen i Kolind kridtet op til endnu et tæt opgør i kvindernes Jyllandsserie, og med point på kontoen mod rækkens nr. 4, kunne Frejas kvinder opnå sæsonens målsætning om overlevelse i Jyllandsserien hvor kun tre hold ikke rykker ned.

Missionen lykkedes men hjemmeholdet bed rigtig godt fra sig, og kampen blev mere spændende end velspillet.

Freja bringer sig foran efter 10 min. Camilla Andersen modtager bolden i feltet, hun vender flot på sin modstander og udplacerer hjemmeholdets keeper, til fortjent Freja føring.

Føringen holder til pausen, men vi er udfordret i en periode hvor vores forsvarsklippe Julie Wendelbo får et gult kort, og må udenfor efter en halv times spil, det lykkes dog ikke hjemmeholdet at udnytte overtallet.

Vi ser ud til at have styr på kampen trods alt, men beslutsomheden mangler da fire Freja spillere ikke kan afgøre hvem der tager bolden i eget felt, så i stedet er det en Kolind spiller der efter 57 min. udnytter situationen til at prikke bolden over stregen og udligne til 1 -1.

Kolind må begå straffespark for at stoppe Louise Jenner, det udnytter Camilla Andersen sikkert og bringer Freja på 2 -1.

Minuttet efter er det galt i den modsatte ende, hvor en Kolind spiller bliver hægtet i vores felt, og de udnytter chancen til at udligne igen til 2 – 2.  Ærgerligt at vi begår fejl der holder modstanderne inde i kampen.

En ukuelig vilje og troen på sejr kan man dog ikke pille af Freja spillerne, på et genialt gennemspillet angreb bliver Camilla Andersen spillet fri og hun scorer sikkert, men ham med fløjten har som den eneste på stadion observeret at der sikkert må være offside i situationen, så Kolind slipper med skrækken.

I stedet er det Rikke Jenner der bringer os foran efter 74. min. 3 -2, da hun prikker bolden de sidste meter over stregen, efter et massivt pres og trængsel i Kolinds felt.

I kampens sidste minut tager en godt spillende Mille Nannestad fat i bolden og dribler i retning mod modstandernes hjørneflag, hun har dog set Caroline Hestbech, der kommer i et vanvittigt løb fra modsatte side, og serverer bolden præcist for Caro, der ikke svigter, og med en sikker scoring lukker kampen.

Dobbelt målscorer Camilla Andersen, var særdeles stærkt spillende og blev kåret til dagens spiller.   

Louise Jenner måtte desværre udgå med en skade, og er tvivlsom til de sidste kampe i forårssæsonen.

Kvinderne spiller sidste hjemmekamp lørdag kl. 13.30 mod Als.