DGI kvinder – Horsens Freja vs hatting motion

Skrevet af ALV d. 24. april 2017

DGI Kvinder.

Horsens Freja – Hatting Motion     4-2   (3-0)

Så var ventetiden endelig forbi vores første kamp i sæsonen, og så endda på hjemmebane imod Hatting Motion. Vi havde fået trænet fint op til sæson start, og vi sad alle med en god fornemmelse før kampstart.

 

Efter lidt forsinkelse kom kampen omsider i gang. Begge hold startede lidt forsigtig ud, og det kunne godt ses fra vores side det var første kamp og vi skulle lige i gang. Så småt som kampen skred frem, begyndte vi at sætte os på spillet. vi spillede flot over kanterne, og begyndte at true Hatting med vores fart og pres. Spillet bølgede frem og tilbage, uden det blev helt farligt fra begge sider. Best som Hatting fik et lille overtag i spil og optræk til chancer, fik vi erobret bolden foran eget forsvar. En lyn hurtig kontra og efter et par stationer, endte bolden hos Ditte som sparkede bolden sten sikkert i nettet. Kort efter blev det også til 2-0 på endnu et mål af måltyven Ditte. Vi havde brugt mange kræfter og Hatting begyndte at få flere chancer og mere spil. Forsvaret og midtbanen kæmpede flot for at holde Hatting fra fadet. De forsøg som kom mod mål, tog en velspillende Marianne sig af, med flere gode redninger og indgreb. Men i stedet for en reducering til Hatting, fik vores spydspids Maria en glimrende aflevering. Maria viste det vi alle godt ved, en fremragende teknik, tog bolden til sig, kiggede op og sendte læderet køligt forbi målmanden. 3-0 til Freja ved pausen. En velfortjent pause føring.

 

Fra anden halvlegsstart virkede Hatting Motion klar og pressede os hårdt. Det bekom os ikke vel, og efter kun få minutter fik de reduceret. Nu gik det stærkt. Hatting var over det hele, vi kunne ikke finde vores spil, og blev presset helt tilbage. Nu var det virkelig en kamp om overlevelse. Kort tid efter gik det galt igen. Og på kun 5 min havde de vendt kampens forløb. 3-2!

 

Det så virkelig ikke godt ud. Vi skulle grave dybt nu. Uden der blev sagt noget, pigerne kigge på hinanden og var helt klar over nu var det nu. Hatting havde stadig bolden mest, men vi fandt ekstra kræfter frem. Aldrig har jeg set et hold kæmpe så meget for hinanden, og ikke gå i panik efter så dårlige 5 min.

 

På dette tidspunkt kunne vi kun takke Marianne for den ikke blev 3-3. Flere gode aktioner, og en helt forrygende dobbelt redning gjorde at vi reddede stormen af. Langsomt arbejdede vi os ind i kampen igen. Midt i halvlegen kom forløsningen. Vores hårdt arbejdende forsvarsspiller Silje tog sagen i egen hånd. Hun tog bolden nede i forsvarede spillede den hurtig frem og med historiens længste et, to og en sprint på over en halv banelængde sparkede hun fladt hårdt ned ved den ene stolpe og vi kom på 4-2. Det knækkede Hatting lidt og vi med lidt fysik som på ingen måde passede Hatting Motion, kontrollerede kampen hjem på flotteste vis.

 

En flot kamp af tøserne. Alle kæmpede sten hårdt for hinanden, uden undtagelse. Forsvarede stod fint, kanterne havde fart, og var godt oppe i pres. Julie vores helt egen terrier på centralt midt, gjorde ondt på dem. Og helt fremme angribere som kunne holde fint i bolden og var kolde foran mål.

 

Opstilling: Marianne, Rebecca (c), Silje (1), Julie, Line, Tina, Maria (1).

Bænken: Charlotte, Ditte (2), Jeanett