Bestyrelsen informerer

Skrevet af ALV d. 22. august 2017

Det er med MEGET stor glæde, fornøjelse og stolthed at kunne offentliggøre at Horsens Freja har forlænget aftalen med Sportschef Frank Pedersen med 2 år, så den nu løber til udgangen af 2019.

Det har været vigtig for os, at skabe tryghed og arbejdsro til Frank, så han sammen med klubbens øvrige ledelse kan udvikle Horsens Freja ​og forfølge målsætningen om fortsat udvikling og forhåbentlig at kunne indtræde i Danmarksserien i Franks kontrakt periode.

Frank har siden sin tilbagevenden i klubben som Sportschef i 2014 arbejdet benhårdt på at gøre hele klubben mere professionel. Det gælder alt fra træner set-up, omgivelser, dialog med spillerne om deres individuelle og holdmæssige udviklingspotentiale til hele tiden skubbe på bestyrelsen for at følge med udviklingen og forbedre os som ledere.

Franks store netværk har også hjulpet flere spillere videre til højere rangerende klubber for at forfølge drømmen om divisionsfodbold.

Udover dette har Frank været særdeles aktiv i sponsor og eventarbejde for klubben, og har derfor bidraget meget positiv til klubbens økonomi.

Det er netop rollerne som Sportschef og aktiv i sponsorarbejdet som Frank skal forsætte og udvikle i de kommende 2 år.

Alt i alt er vi i bestyrelsen SUPER glade og stolte over at have Frank i vores klub de kommende år – og han har allerede sigtet rettet mod efterårssæsonen og kigger også frem mod 2018!!!

På bestyrelsens/klubbens vegne

Jacob Outzen
Formand