Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Gode nyheder vedr. kantinedriften | Horsens Freja

Skrevet af Jes d. 12. juli 2017

Der har været arbejdet på at finde en løsning på kantinedriften fremover og her på falderebet til sommerferien kan vi heldigvis komme med en super fantastisk nyhed.

Vi har lavet en aftale med Jane og Sofie i fællesskab om at stå i spidsen for kantinen efter sommerferien. Vi er i bestyrelsen meget glade for Jane og Sofie efter moden overvejelse har sagt ja til at tage udfordringen op og vi håber I alle vil bakke godt op omkring dem.

Samtidigt er det både bestyrelsens og Jane og Sofie’s hensigt, at vi får skabt en gruppe af frivillige som kan komme på en hjælperliste, da de ikke selv har mulighed for at kunne dække alle åbningstider, når vi også får stævner og arrangementer.

Så hvis du selv eller kender nogle som kunne tænke sig at bidrage med et par timer i ny og næ så henvend jer endelig til de to efter sommerferien.

Der vil komme nærmere info om åbningstider mm. efter ferien – og som sagt så vil flere hænder give flere åbningstider.

Første åbningsdag efter ferien bliver mandag i uge 31. Fodbold starter op ugen før, men vi er midt i ferie afvikling, så det er den bedste løsning vi kan skabe.

Rigtig god sommer til jer alle, vi ses i verdens bedste klub efter ferien

På bestyrelsens vegne

Morten Falck

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64